Sidovagnsmärket Watsonian, som är ett brittisk kvalitetsmärke – producerad sedan 1912.

Det är så suverän att kunde erbjuda dig ett produkt, som vi vill beskriva som ”ett exklusiv produkt”, vart båda design och material är tipp topp.

Modell International:

Designat primär för asfaltskörning. Sittbrunnen är gjord av fiberglas för extra hållbarhet och stöttålig. En matchande sidovagnsskärm följer med , – monterad med blinkers och baklampa. Under sitsen finns bagageutrymme – med möjlighet för att låsa. Sittbrunnen är monterad på pulverlackerad ram. Hydraulisk fjädring för ”flytande och stabil ” körning . Hjulet (16″) gjort av rostfritt stål gör den klassiska look helt perfekt. Standard färg: svart och vit. Andra färgar på förfrågan.

pris :

national 210421

IMG_4001_edited-1
IMG_4007_edited-1
IMG_4014_edited-1
IMG_4010_edited-1
Intl-500Trials_edited-1
IMG_4001_edited-1 IMG_4007_edited-1 IMG_4014_edited-1 IMG_4010_edited-1 Intl-500Trials_edited-1

(note tryck på ESP knappen för att komma tillbaks på vår hemsida om du klickar på bilden för att se dem större)

__________________________________________________________

Modell Prescott :

Sittbrunnen är gjort av fiberglas , format efter original plywood modellen. Sittbrunnen sitter på pulverlackerad ram . Fjädringen är hydraulisk och den klassiska 16″ hjul är gjort av rostfritt stål. En vindruta är monterad fram på aluminium ram , så passagaren sitter skyddad bak. Bakom sätet finns utrymme for bagage. Standard färg: svart och vit. Andra färgar på förfrågan.

Pris:

prescott 210421

B5-PRESCOTT_edited-1-1
Bobber-Prescott-2LR
Bobber-PrescottLR
Prescott-Newchurch_edited-1
Vespa-Prescott_edited-1
B5-PRESCOTT_edited-1-1 Bobber-Prescott-2LR Bobber-PrescottLR Prescott-Newchurch_edited-1 Vespa-Prescott_edited-1

(note tryck på ESP knappen för att komma tillbaks på vår hemsida om du klickar på bilden för att se dem större)

__________________________________________________________

Modell Plattform Chassi :

Ett pulverlackerad ram med hydraulisk fjädring och 16″ klassisk hjul – gjort av rostfritt stål. Det medföljer sidovagnsskärm- monterad med lyktor och blinkers. Möjlighet för att köpa extra utrustning såsom: cykelställning, Box, och själva sittbrunnen . Ring för offert för extra utrustningen , tack. NOTERA DIG att platform chassi är gjort för att köra med last , så om den inte är lastad med cyklar, bagage osv, måste du se till att ha 25 kg last på. (sandsäck)

Pris :

chassi 210421

TradesmanBox
WATSONIAN-PLATFORM-SIDE
Paltform-NortonM18-2_edited-1
TradesmanBox WATSONIAN-PLATFORM-SIDE Paltform-NortonM18-2_edited-1

(note tryck på ESP knappen för att komma tillbaks på vår hemsida om du klickar på bilden för att se dem större)

Modell GP 700:

den största av sidovagnsmodellerna. Med bra förvaringsmöjligheter till turen . Den är utrustad sidovagnsskydd, blinkers och stopplykta. Med den ”generösa” storlek i sittbrunnen kan en vuxen och barn sitta i sidovagnen alternativ två barn. Man kan välja mellan den klassiska 16″ hjul , gjort av rostfritt stål eller 10″ aluminiumshjul

Pris: 93 000,-

GP 700

GP700-16_-spoke-or-10_-cast-wheel
ElectraGlide-GP700
GP700-Perimeter-steel-chassis-with-polished-front
GP700-Large-lockable-boot
GP700-16_-spoke-or-10_-cast-wheel ElectraGlide-GP700 GP700-Perimeter-steel-chassis-with-polished-front GP700-Large-lockable-boot

Blev du sugen och gärna vill ha sidovagn , så vänta inte. Vi har ca 3,5 månaders leveranstid (blir tillverkad på beställning) , så vänta nu inte. Förskottsbetalning på 50 % gäller vid beställning.

Notera att det är endast Sidovagnen som säljs, inte själva motorcykeln.

Kostnad för montering tillkommer. Man kan – om man vill – såklart själv står för montering och besiktning osv. Men vi kan erbjuda denna tjänst också om man önskar.

pris 2022 kommer asap

Nedan finns en länk om historien bakom Watsonian :

Försprånget är viktigt för köregenskaperna. här kan du läsa mer om det och hur du mäter : www.twinclubmc.se/techtip/forsprang.htm