Vi har den glädje att informera att vi har blivit godkänd som importör av sidovagnsmärket Watsonian, som är ett äkta brittisk kvalitetsmärke – producerad sedan 1912.

Det är så suverän att kunde erbjuda dig ett produkt, som vi vill beskriva som ”ett exklusiv produkt”, vart båda design och material är tipp topp.

Modell International:

Designat primär för asfaltskörning. Sittbrunnen är gjord av fiberglas för extra hållbarhet och stöttålig. En matchande sidovagnsskärm följer med , – monterad med blinkers och baklampa. Under sitsen finns bagageutrymme – med möjlighet för att låsa. Sittbrunnen är monterad på pulverlackerad ram. Hydraulisk fjädring för ”flytande och stabil ” körning . Hjulet (16″) gjort av rostfritt stål gör den klassiska look helt perfekt. Standard färg: svart och vit. Andra färgar på förfrågan. Speciell färg koster 1700,-

Intro pris : 60 000; –

National

(note tryck på ESP knappen för att komma tillbaks på vår hemsida om du klickar på bilden för att se dem större)

__________________________________________________________

Modell Prescott :

Sittbrunnen är gjort av fiberglas , format efter original plywood modellen. Sittbrunnen sitter på pulverlackerad ram . Fjädringen är hydraulisk och den klassiska 16″ hjul är gjort av rostfritt stål. En vindruta är monterad fram på aluminium ram , så passagaren sitter skyddad bak. Bakom sätet finns utrymme for bagage. Standard färg: svart och vit. Andra färgar på förfrågan. Speciell färg koster 1700,-

Intro pris: 66 000;-

Prescott

(note tryck på ESP knappen för att komma tillbaks på vår hemsida om du klickar på bilden för att se dem större)

__________________________________________________________

Modell Platform Chassi :

Ett pulverlackerad ram med hydraulisk fjädring och 16″ klassisk hjul – gjort av rostfritt stål. Det medföljer sidovagnsskärm- monterad med lyktor och blinkers. Möjlighet för att köpa extra utrustning såsom: cykelställning, Box, och själva sittbrunnen . Ring för offert för extra utrustningen , tack. NOTERA DIG att platform chassi är gjort för att köra med last , så om den inte är lastad med cyklar, bagage osv, måste du se till att ha 25 kg last på. (sandsäck)

Intro pris : 34 000;-

Plattform Chassi

(note tryck på ESP knappen för att komma tillbaks på vår hemsida om du klickar på bilden för att se dem större)

Blev du sugen och gärna vill ha sidovagn , så vänta inte. Vi har ca 3,5 månaders leveranstid , så vänta nu inte. Förskottsbetalning på 50 % gäller vid beställning.

Intropris gällande t.o.m. 30 juni 2020.

Du sparar ca 6000 på varje modell just nu.

Notera att det är endast Sidovagnen som säljs, inte själva motorcykeln.

Kostnad för montering tillkommer . Svårt att skriva en precis summa för kostnaden, då alla motorcyklar är olika. men vi kan erbjuda detta:

Just nu 3000;- i rabatt för montering för alla märken , inte bara Watsonian sidovagn. Spara total 9000;- tom 30 juni 2020 vid beställning av Watsonian sidovagn. och montering av sidovagnen hos oss.

Nedan finns en länk om historien bakom Watsonian :