Inbetalning sker till:

Bankgiro: 5606-5378

Swish: 123 684 92 44


Utlandsbetalning:

Swift: HANDSESS
Iban – nummer: Se  356 000 000 000 0122 82 43 18 


Offert 

Offert från Charlottendals Mc är gällande 30 dagar efter offert har mottagits. 
tex. du skriver en mail till oss om att du önskar ett offert på sidovagnsmontering den 2018-08-01 och vi svarar dig den 2018-08-03,  så är offerten gällande till och med 2 september 2018.  Efter denna datum annulleras offert automatisk.
Utomstående påverkningar som vi inte kan råa över tex valuta, kan påverka det offert som vi har gjort till kund. Vi vill alltid kontakta kund ifall detta sker.

Postorder

Köpevillkor
Allmänt

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar. Observera att vi inte ger någon garanti för att bilderna i butiken visar varans exakta utseende.

Genomförd beställning/skickat ordermail (också telefonbeställning) innebär att du godkänner våra köpevillkor och samtycker till att namn och adress registreras i vårt kundregister. .

Priser
Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar 25 % moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan föregående avisering. (på grund av utomståendes påverkningar som vi inte kan råa över)

Betalning
Betalning kan ske på följande sätt:

  • Faktura.

  • Postförskott. Du betalar när du hämtar ditt paket. En postförskottsavgift enligt postens prislista tillkommer. (Detta gäller när du handlar hos oss första gången eller du kan förskottsbetala och spara avgiften)

  • Gäller Norge: Det är alltid förskottsbetalning på vårt Bankgiro vid beställning och endast avhämtning på vår adress. Angåendes moms vill vi alltid fakturera inkl. moms. Momsavräkningen får kunden själv göra i Norge.

Fraktkostnad och Leverans
För närvarande använder vi posten som ”frakt man”. Om din paket väger mer än 20 kg. använder vi speditionsföretag till att leverera paketen på din adress. Din fraktkostnad vill alltid vara gäldande enligt prislista från Posten och använt speditionsföretag.

  • Varorna skickas vanligtvis med Posten och hämtas ut på närmaste utlämningsställe.

  • Varorna skickas vanligtvis med Posten och hämtas på angivet utlämningsställe/ levereras hem till dig. 

  • Varorna hämtas på Charlottendals Mc’s adress/butiken.

    (kom ihåg ringa 070 33 88 148 för att göra ett avtal om möte)

  • Vi skickar ordervärde i brevutskick på över 1000:- kronor  som rekommenderad. Det sker mot en extra kostnad enligt postens prislista, men är också en garanti för oss alla, att man kan spåra det som är skickat.

Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Se priser på : www.postnord.se

Ej utlösta paket
Paketet ligger på Postens utlämningsställe under två veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Byte och returer
Är du inte nöjd med något du beställt har du 14 dagars ångerrätt efter det att du mottagit varan, förutsatt att varan inte varit använd. Ångerrätt gäller allt i butiken. Du står själv för returportot när du skickar tillbaka en vara.

Reklamation
Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du så snart som möjligt (inom 48 timmar efter utlämning av packet) kontakta charlottendalsmc@telia.com och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga. Transportskada ska anmälas till utlämningsstället så snart skadan upptäcks. Vi står för kostnaden vid dessa returer.

Speciella beställningar 
Alla körande motorcyklar är alla unika på sitt sätt och ibland kräver det speciella beställningar av reservdelar – alltså det som inte betraktas som en vanlig lagarvara – tex specialtillverkad generator eller ett hjul eller en ram. Men det kan också vara andra specialtillverkade reservdelar. Såsom beställning av sidovagnar till andra motorcykel-märken anses också att vara en speciell beställning och Ural med speciell utförande såsom inte standard lack. Dessa speciella beställningar kan inte returneras.

Villkor vid köp
För att handla  hos Charlottendals Mc måste du ha fyllt 18 år.

Sekretess
Charlottendals Mc tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till charlottendalsmc@telia.com.

Charlottendals Mc tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Vi samarbetar med polisen och samtliga falska beställningar eller bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure
Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Frågor :
Tel 070 -33 88 148 eller charlottendalsmc@telia.com