Nedan har vi gjort en introduktion av de olika modeller som finns inom Ural-familjen, samt skrivit om vilken standard utrustning som följer de olika modeller:


TOURIST:

Tourist är utrustad med däck Heidenau 19″ K37 (4 stycken), baksäte, Spring säte, motor skydd, skydd till sidovagn, verktygssats, reservhjul
Färg: Terracotta metallic, Black Metallic och Burgundy satin (matt) (bilden är burgundy satin) 


SPORTSMAN :


Om du hellre vill ha en sidovagnsmotorcykel, som kan köra på de mest ”omöjliga” vägar? så har du hittat rätt. Sportsman är utrustat med ”on-demand sidecar drive” (in – och urkopplingsbart tvåhjulsdrift). Detta gör det möjligt att bytta mellan ”etthjulsdrift” till tvåhjulsdrift, när det behövs.
Standard utrustad med : däck Heidenau 19″ K37 (4 stycken) , baksäte, spring säte, motorskydd, skydd till sidovagn, verktygssats,  bagagehållare till sidovagn, reservhjul.
Färg:  Svart med stripes, Midnight Blue Metallic och Ljusbrun metallic.
(bilden här är midnight blue)


RANGER:

Precis som Sportsman har Ranger  in – och urkopplingsbart tvåhjulsdrift. Trots sitt utseende som hänger ihop med sin förflutna i militären, är den i dagens läge en perfekt motorcykel för mera fridfulla missioner. Du väljer själv. Men Ranger är också en motorcykel, som kan visa sig från sin mera brutala sida med sin förmåga att köra genom sand, snö och mudder.
Ranger är standardutrustad med : Däck Heidenau 19″ (4 stycken) K37, baksäte, spring säte, motorskydd, skydd till sidovagn, söklampa på sidovagn, verktygssats, spade, reservdunk 10 l, bagagehållare till sidovagn, reservhjul.
Färg: Forest camouflage, Urban Camouflage och Asphalt
(bilden här är forest comouflage)


RETRO:

Retro har utgått , men behåller bilden för att ära modellen 🙂


T  – TWD:


En skalat modell, med det nödvändigaste utrustning
allt är svart, ingen chromade delar.
Tvåhjulsdrift.
Modellen är standard utrustad med : in – och urkopplingsbart tvåhjulsdrift, Däck Duro 19″ (3 stycken),  2/3 säte. 

Färg: Matt svart, oliven grön, Terracotta metallic
(bilden här är matt svart)


CT:

En modell som har sitt ursprung från Ural T, En skalat modell, med det nödvändigaste utrustning. utrustad med Botten länk gaffel 

Denna motorcykel är lägre i utförandet, vilket gör den till en extra bra ”asfaltkörare” – med andra det är en bra nybörjarcykel.
18″ hjul
Modellen är standard utrustad med : Däck Heidenau 18″ K28
(3 stycken) , 2/3 säte, skydd till sidovagn.
Färg: Terracotta, black metallic och Azur
(bilden här är terracotta)


Classic: 

Classic, en ny modell har sett ljuset. Modellen är nästan lik med cT , men  modell classic är utrustad med teleskop framgaffel.
Classic är standard utrustad med: Däck Heidenau 18″ K28 (3 stycken) , Spring säte.

Färg: Svart med dubbla svarta linier, Cherry red, Tundra metallic
(bilden här är tundra metallic)

____________________________________________________________

Alla rättigheter av bilderna på vår hemsida tillhör Ural och   kopiering är förbjuden. Var god och notera att på bilden kan Ural motorcykeln vara extra utrustad